A vállalkozás története, cég fejlődése napjainkig 1991 óta

0 Comments

A vállalkozás 1991 áprilisába indult el mint autószerelő és autójavító műhely. Későbbiekben a cég fejlődése során bővítettük karosszérialakatos munkával. Az 1999-es évben pedig a fényezést is hozzátettük a szolgáltatás palettájához.Saját gyári SAICO fényező kabinnal,és saját festék keverő rendszerrel, amit napjainkban is bővítünk, hogy korszerű gépekkel, új festékrendszerrel még pontosabban és precízebben végezhessük a javítást. A cég rendelkezik színmérő műszerrel, úgynevezett Spektrométerrel – a LECHLER festékgyártó cég jóvoltából -, amely méri a szín mélységét összetételét, amire nagyon büszkék vagyunk. Evvel az új tecnologiával tudjuk biztosítani a magas szintű fényezési munkát.A saját szakmai fejlődésünket sem hanyagoltuk,hiszen rendelkezünk mesterlevéllel,kárszakértői illetve műszaki szakértői végzettséggel.

Hosszú évek után elmondhatjuk, hogy a cég profilja nem csak fényezésből, karosszériajavításból és autószerelésből áll, tevékenységi körünket egy új irányban is elindítottuk. Autókereskedelem, külföldi és belföldi autókra vonatkozóan egyaránt. 

Azt hiszem az elmúlt maholnap 30 év sikeres és eredményes munkája az, amiért elmondhatjuk, hogy folyamatos fejlődés mellett a minőségre is ugyan annyi figyelmet és hangsúlyt fektetünk mint a kezdetekben.